TÜRK KIZILAY'I YARDIM SEVER

Türk Kızılay'ı Canik Şube Başkanlığının himayesinde ve Gençlik Kolları tarafından ilçede yapılan tespitlerle hasta yatağına ihtiyacı olan yaşlılara teslim edildi

Türk Kızılay’ı Canik Şube Başkanlığının himayesinde ve Gençlik Kolları tarafından ilçede yapılan tespitlerle hasta yatağına ihtiyacı olan yaşlılara teslim edildi.
Canik Şube Başkanlığının yaptıkları müracaat ile Türk Kızılay Gönüllerinin teveccühleriyle iki tane hasta yatağının şubeye teslim edildiğini ifade eden Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, ”Hasta yatakları ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. Ayarca hasta ve yaşlılar evlerinde çocukları veya eşleri ile bakılırken onların bakımlarının rahat yapılabilmesi acısında hasta yatağı elzem olmaktadır. Bu açığı Canik Türk Kızılay’ı gönüllüleri karşılamaktadır” dedi.
TÜRK KIZILAY’I GÖNÜLLÜLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs; 18 Mart -24 Mart Yaşlılar Haftası olması nedeniyle Gençlik Kolları Başkanı Büşra Öztankal kardeşimiz ekibi ile yaptığı çalışmaları sonucunda yatalak hasta olan yaşlılar tespit edilmektedir. Yapılan tespitlerle şube imkânlarının doğrultusunda hasta yataklarını karşılama gibi imkânımız olmadığı için Türk Kızılay’ı Gönüllülerimiz bu konuda bizlere desteklerini sürdürmektedirler. Bize ulaşan yataklarını kendi ekibimiz tarafından kurulmaktadır. Şube imkânlarımızla yine gönüllüler tarafından verilen nevresimler çarşaflar yorganlar serilmekte ve Türk Kızılay’ının battaniyeleri serilerek hasta kendi ellerimizle yatağa yatırılarak hasta sahibine teslim ediyoruz. Kimsesizlerin kimsesiyiz. Yıpranmış çocukların her zaman yanında olacağız” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net