TÜRKEL, ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ…

Cumhuriyet Halk Partisi İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel yazılı bir mesaj yayımlayarak bu hafta sonu yapılacak 2

Cumhuriyet Halk Partisi İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel yazılı bir mesaj yayımlayarak bu hafta sonu yapılacak 2. Etap LYS sınavına girecek olan öğrencilere başarılar diledi.
Türkel mesajında, tüm yetkilileri, vatandaşları ve aileleri bir konuda özellikle uyardı. Sınav günü trafikte alınacak önlemleri arttırmaları gerektiğini, vatandaşları da sınav saati esnasında gürültüye sebep olabilecek hareketlerden kaçınmaları gerektiğini ifade etti.
Türkel LYS Sınavına girecek olan öğrencilere seslendi. Türkel; “Sevgili öğrenciler, biliyoruz ki, bu sınavlar siz ve aileleriniz için önemli dönüm noktalarından biridir. Ancak, her şeyin sonu değildir. Önemli olan bilgili ve bilinçli nesil olabilmektir. Ümit ediyorum ki geleceğimizin teminatı olan siz gençlerimiz uzun zamandır hazırlandıkları bu zorlu sınavlardan başarı ile çıkacak ve emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Öğrencilerin uzun çalışma maratonu sonunda yaşamlarını şekillendirmek için üniversiteyi kazanması en büyük dileğimizdir. Siz anne ve babaların yanlış tutum ve davranışları onların var olan kaygı ve heyecanlarını daha da artırmaktadır. Bundan dolayı bu süreçte siz velilerin bazı konularda daha duyarlı olmaları öğrencilerimizin yararlarına olacaktır. Sınav sonucunda alacakları puan her ne olursa olsun onlara her zaman destek olalım ve onların ne kadar değerli olduklarını hissettirelim. Sınavlar gelip geçicidir ama anne-baba-çocuk ilişkisi kalıcıdır ve hep devam eder" mesajında, öğrencilerin stresten ve heyecandan uzak bir şekilde sınava girdiklerinde daha başarılı olacaklarını belirtti.
Türkel, “25-26 Haziran 2011 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “Lisans Yerleştirme Sınavı”na girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, her bireyin eşit, parasız, özgür, çağdaş eğitim olanaklarından faydalanacağı güzel günlere kavuşmasını en içten duygularımla temenni ediyorum. Tüm iyilik ve güzellikler öğrencilerimizin ve ailelerinin üzerinde olsun. Ben bu vesileyle LYS sınavına girecek olan çocuklarımıza, gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum" İfadelerinde bulundu.
şokhaber.net