TÜRKİYE DEMEK KARDEŞLİK DEMEKTİR.

Atakum Belediyesinden muhteşem kardeşlik gecesi

Atakum Belediyesinden muhteşem kardeşlik gecesi.

Atakum Belediyesi katkılarıyla Atakum Kent Konseyi tarafından düzenlenen Kardeş Şiirler ve Türküler Gecesi’ne Ak Parti Samsun Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ak Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ve çok sayıda sanatsever katıldı.

10 ilden, Azerbaycan ve Selanik’ten gelen sanatçıların katıldığı geceye vatandaşların katılımı oldukça yüksekti.

Atakum Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Bekir Şişman konukları okuduğu bir şiir ile selamladı.

TÜRKİYE DEMEK KARDEŞLİK DEMEKTİR.

Açılış konuşmasını yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı “bugün burada Güzel Ülkemizin değişik illerinden gelen sanatçı kardeşlerimizi ağırlıyoruz. Türkiye demek kardeşlik demek, dostluk demek çok renklilik demektir. Atakum Belediye Başkanı olarak Türkiye’mizin bu güzel dostluk tablosunu Atakum’a yansıtmanın haklı gururunu yaşıyoruz “ dedi.

BU GECE YÜREKLERİ TİTRETİYOR.

Ak Parti Samsun Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır “gecenin ismi bile tek başına insanın yüreğini titretiyor. Tatlı bir sevgi ve saygı ile anacağımız bir etkinlik. Atakum 19 Mayıs Üniversitemizin de burada olması nedeniyle bir dünya kenti konumundadır. Özellikle sanat gibi şiir gibi insanın içine dokunan etkinliklerle insanlarımızı buluşturan Atakum Belediye Başkanımız İshak Taşçı’yı kutluyorum” dedi.

Kardeşlik gecesi Selanik ve Azerbaycan başta olmak üzere Türkiye’nin değişik illerinden gelen sanatçıların okuduğu birbirinden güzel ve yürek titreten şiirleriyle ve türküleriyle kulakların pasını sildi.

Geceye katılan davetliler Kardeşlik gecesi ile Atakumluları buluşturan Başkan Taşçı’ya teşekkür ederek memnuniyetlerini ifade ettiler.

Gecenin sonunda sanatçılara günün anısına plaket sunumu yapıldı ve kardeşlik mesajları verildi.