TÜRKİYE SALON OKÇULUK FEDERASYON KUPASI SONA ERDİ

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından 14-17 Aralık 2017 tarihleri arasında Samsun'un ev sahipliğinde İlkadım Okçuluk Tesisleri'nde gerçekleştirilen Türkiye Salon Okçuluk Federasyon Kupası oynanan fin

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından 14-17 Aralık 2017 tarihleri arasında Samsun’un ev sahipliğinde İlkadım Okçuluk Tesisleri’nde gerçekleştirilen Türkiye Salon Okçuluk Federasyon Kupası oynanan final müsabakalarının ardından sona erdi.
Dünyada ve Türkiye’de tek olan İlkadım Okçuluk Tesissinde yapılan ilk resmi müsabakalara Türkiye’de ve Dünya’da rekor sporcu katılımı ile sonuçlanandı. Dört gün süren şampiyonada, 50 ilden toplam bin 50 sporcu yarışırken ve 4 yüz Antrenör görev yaptı.
DERECEYE GİREN SPORCULARA MADALYA VE KUPALARI VERİLDİ
Final Müsabakalarının ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları; Samsun Vali Yardımcısı Sezgin Üçüncü, Türkiye Okuçuluk Federasyonu Başkan Vekili Aydın Yolaç ve Abdullah Güler, Okçuluk Federasyonu Genel Sekreteri A. Sirer Aydın, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü  Ahmet Güral Karayılmaz, Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın, Okçuluk İl Temsilcisi Kadir Günay, Türkiye Okçuluk Federasyonu Yönetimi tarafından takdim edildi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net