TÜRKİYE ŞAMPİYONU SAMSUN

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan ve 30 Mart' ta sona eren Türkiye Basketbol Şampiyonasında şampiyon Samsun İş Okulu oldu

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan ve 30 Mart’ ta sona eren Türkiye Basketbol Şampiyonasında şampiyon Samsun İş Okulu oldu.

[gallery ids="47718,47717,47719"]
SAMSUN İŞ RAKİBİNİ 54-41 YENDİ
28-30 Mart 2016 tarihleri arasında, 18 Spor Kulübün katılımıyla, İzmir ‘ de gerçekleşen Şampiyona’ da, rakiplerini eleyerek finale kalan İstanbul Silivri Özel Sporcular ve Samsun İş Okulu Spor Kulübü arasında gerçekleşen final müsabakasında, rakibini 54-41 yenerek Türkiye Şampiyonu Samsun İş Okulu Spor Kulübü oldu.
KUPA VE MADALYALARI VERİLDİ
Şampiyonada dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Federasyon Başkanı Birol Aydın, Başkan Vekili Sadettin Akçı, Asbaşkan Aydın Koç, Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet İşbitiricİ ve Genel Sekreter Adnan Öztürk taktim etti. Katılanlar arasında; Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Özel Sporular İl Temsilcisi ve aynı zamanda okul müdürü Resul Aygün de yer aldı.
Köksal  ÖNER
şokhaber.net