TÜRKİYE'DE AKÜLÜ ARAÇSIZ ENGELLİ KALMASIN

ENGELLİ DOKTOR FATİH DÖLEK ''TÜRKİYE'DE AKÜLÜ ARAÇSIZ ENGELLİ KALMASIN''  PROJESİNİ GİRESUN'DAN BAŞLATTI

ENGELLİ DOKTOR FATİH DÖLEK ‘’TÜRKİYE’DE AKÜLÜ ARAÇSIZ ENGELLİ KALMASIN’’  PROJESİNİ GİRESUN’DAN BAŞLATTI.

Giresun’da akülü araç ve tekerlekli sandalyesi olmayan engelli kalmaması için bir yıl önce başlatılan projenin son akülü araç ve tekerlekli sandalyeleri düzenlenen tören ile verildi. Yeni başlatılan proje de ise Türkiye çapındaki ihtiyaç sahiplerine ulaşılması amaçlanıyor.

Giresun’da akülü araç ve tekerlekli sandalyesi olmayan engelli kalmaması için bir yıl boyunca aktif bir çalışma izleyen Dr. Fatih Dölek, yardımseverlerin bağışladığı araçlarla engellilere umut olmuştu. Giresun’da belirlenen bütün engellilere ulaşıldığı için; Giresun Anadolu Engelliler Derneği, projeyi Türkiye’ye yaymaya başladı. Yeni oluşturulan bu projenin ilk akülü aracını Görele’de okuyan üniversite öğrencisi Gaziantepli Merve Polat’a verildi.

Ayrıca Giresun’da yürütülen projenin son etabında 10 akülü araç ve 100 tekerlekli sandalye de düzenlenen tören ile Giresun merkez ve ilçelerinde bulunan ihtiyaç sahiplerine verildi.

Törene Anadolu Engelliler Derneği Başkanı Nihat Yayla, dernek yönetim ve üyeleri, Trabzon ds, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Rabia Hafızoğlu ve Hacı Nuri Genç, Ak Parti Görele İlçe Başkanı Tayfun Emecan ve Eynesil Ak Parti ilçe Başkanı Fatih Cansız ve AK Parti yönetiminden isimler katıldı.

Tören sonunda tüm projede emeği geçen ERSEN Bayram ve Dursun Zengin’e plaketleri Hacı Nuri Genç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Rabia Hafızoğlu tarafından taktim edildi.