Türkiye'yi 2023'e gençlerle taşıyacağız

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 2023 hedeflerinde gençlere de büyük görevler düştüğünü belirterek, "Türkiye'nin geleceği gençlerimizin gücüne bağlıdır

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 2023 hedeflerinde gençlere de büyük görevler düştüğünü belirterek, "Türkiye'nin geleceği gençlerimizin gücüne bağlıdır. Ülkemizi 2023'e gençlerimizle birlikte taşıyacağız. Biz gençlerimize güveniyoruz" dedi.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve yönetim kurulu üyeleri Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma ile Canik Belediyesi Meclis Üyesi Nazif Akın'ın da bulunduğu ziyarette gençlerle sohbet eden Başkan Osman Genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Türkiye’yi ulaştırmak istedikleri 2023 hedeflerinde gençlere de büyük görevler düştüğünü söyledi.

YENİ TÜRKİYE'NİN TEMSİLCİLERİSİNİZ

AK Parti'nin her kilometre taşında gençlerin emeğinin olduğunu belirten Genç, "İnşallah 2023 hedefimize Ak Gençlerle ve siyasetin içerisinde hizmet etmeye devam eden siz misafirlerimizle ulaşacağız. Sizler yeni Türkiye'nin temsilcilerisiniz. Türkiye'mizin geleceği siz gençlerimizin gücüne bağlı. Sizler ne kadar güçlü ve donanımlı olursanız, ülkemizin geleceği o kadar sağlam olur. Hedefimiz 2023. Siyasette makamlar geçici, davalar kalıcıdır, davasına sahip, ülke meselelerine hâkim, her yönüyle inançlı ve bilinçli bir gençlik yetiştirmek ana hedeflerimizdendir" dedi. 

GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ

Samsun'u gençlerle birlikte 2023'e taşıyacaklarını ifade eden Genç, "Biz gençlerimize güveniyoruz, sizler bu ülkenin geleceğisiniz, Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümü olan 2023 hedefine, sizin yaşınızda iken 21 yaşında çağ açıp çağ kapatan Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethinin 600. yıldönümü olan 2053 hedefine ve Alparslan’ın 1071’de Anadolu’nun kapılarını Türklere açışının 1000. Yıldönümü olan 2071 hedefine gençlerimizle ulaşacak ve ülkemizi dünyanın süper gücü yapacağız, dünyada mazlumların sesi, Hak'kın ve haklının sesi olmaya, her zaman doğrunun yanında yer almaya devam edeceğiz" diye konuştu. 

GENÇLERE 2023 İÇİN 3 ALTIN ÖĞÜT

Gençlere üç altın öğüt de veren Başkan Genç, şunları söyledi: "Büyük Türkiye'de güçlü yarınlar için, 2023 vizyonunda belirtilen hedeflere ulaşmak için ve en önemlisi davamızın gelecek nesillere aktarılması için en büyük sorumluluk gençlerimizin olacaktır. 2023'e ulaşmak için birincisi sağlığınıza çok dikkat edeceksiniz. İkincisi teknolojiyi çok iyi takip edeceksiniz, üçüncüsü ise öğrenmeyi öğreneceksiniz. Bilgi o kadar çok hızlı değişiyor ki size en çok lazım olan, bilgiyi nerede bulacağınız. Evrensel normlarda kendinizi sürekli yenilemeniz gerekiyor."