TURNUVANIN ŞAMPİYONU KUBBELİ CAMİ

Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Alaçam İlçe Müftülüğünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu 'Camiler Arası Futbol Turnuvası' Alaçam Stadında oynanan final müsabakası ile sona erdi

Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Alaçam İlçe Müftülüğünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu ‘Camiler Arası Futbol Turnuvası' Alaçam Stadında oynanan final müsabakası ile sona erdi. 8 takım ve 100 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen turnuvanın final maçında Kubbeli Cami ile Esentepe Cami arasında oynandı. Çekişmeli anların yaşandığı maçta Kubbeli Cami rakibi Esentepe camisini 3-1’lik skorla yenerek Camiler Arası Futbol Turnuvasının şampiyonu oldu.
MADALYA VE KUPALARI VERİLDİ
Camiler Arası futbol turnuvasında 4’üncü olan Gençlik Merkezi takımına madalyalarını ve kupasını Din Görevlileri Dernek Başkanı Cemalettin Tıngır, turnuvayı 3'üncü tamamlayan Yenice Cami takımına madalyalarını ve kupasını Alaçam İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih İleri, turnuvayı 2 'inci sırada bitiren Esentepe Cami takımına madalyalarını ve kupasını Alaçam İlçe Müftüsü Vekili Necmi Diktaş,  turnuvayı şampiyonu Kubbeli Cami takımına madalyalarını ve kupasını Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Cansu Keskin Karaaslan takdim etti. Ayrıca turnuvanın gol kralı Esentepe Cami futbolcusu Cemal Köksal’ a ödülünü İlçe Vaizi Ferhat Maden verdi.
DEĞİŞİK ETKİNLİKLER YAPMAKTAYIZ'
Camiler Arası Futbol Turnuvası ödül töreninde konuşma yapan Alaçam İlçe Müdür Vekili Cansu Keskin  Karaaslan, "Her yıl olduğu gibi bu yılda camiler arası değişik etkinlikler yapmaktayız.  Bugün burada yaklaşık on günden beri devam eden futbol turnuvasının ödül törenini yaptık. Daha sonraki günlerde satranç, masa tenisi, Kuran-ı Kerimi güzel okuma yarışmaları yapmayı planlamaktayız. Turnuvaya katılan bütün takımlarımıza ve İlçe Müftülüğüne ve bunu yanı sıra bizlere maddi manevi desteklerini esirgemeden sunan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Güven Özyurt’a teşekkür ediyorum" dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net