TUŞBA'DAN SAMİMİ KARŞILAMA

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Van'a gerçekleştirdiği ziyaretlerde kardeş belediye olan Van Merkez İlçe Belediyesi Tuşba'da da incelemelerde bulundu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Van’a gerçekleştirdiği ziyaretlerde kardeş belediye olan Van Merkez İlçe Belediyesi Tuşba’da da incelemelerde bulundu.

[gallery ids="44648,44647"]

Başkan Yılmaz ve beraberindeki heyet, Tuşba Belediyesi’ne bağlı İskele Mahallesindeki sahil bandı projesini inceleyerek bilgi aldılar. Buradaki inceleme gezisine Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, Gevaş İlçe Kaymakamı Nedim Akmeşe ile Van Karayolları Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülşah katıldı.
BAŞKAN YILMAZ, VALİ İBRAHİM TAŞYAPAN'I ZİYARET ETTİ
Buradaki ziyaretten sonra Başkan Yılmaz aynı heyetle birlikte Tuşba Belediyesi’ni ziyaret etti. Buradaki ziyarete ayrıca DSİ Van Bölge Müdürü Mehmet Recep Çıtır da eşlik etti. Tuşba Belediyesi’nin ardından Van Valiliği’ne geçen Başkan Yılmaz, Van Valisi İbrahim Taşyapan’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Valilik ziyaretinde AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan ve Gevaş İlçe Kaymakamı Nedim Akmeşe ile Van Karayolları Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülşah da hazır bulundu. Başkan Yılmaz son olarak da AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek parti yöneticileri ve teşkilatla bir araya geldi.
Köksal ÖNER