Tüyap Karadeniz 9. Kitap Fuarı Yarın Açılıyor!

Tüyap Fuarcılık Grubu tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliği ile hazırlanan Karadeniz 9. Kitap Fuarı 28 Eylül 2024 Cumartesi günü saat 10:00'da kapılarını açıyor.

28 Eylül - 6 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Fuar kapsamında; aralarında Murathan Mungan, Enver Aysever, Adnan Özyalçıner, Anooshirvan Miandji, Behiç Ak, Mustafa Balbay, Miyase Sertbarut, Ümit Özdağ, Mecit Ömür Öztürk, Ahmet Taşağıl, Faruk Dilaver'in de yer aldığı pek çok değerli yazar, şair ve bilim insanın yanı sıra gençlerin ilgiyle takip ettiği Beyza Alkoç, Aslı Arslan, Dilara Keskin, Emre Gül, N.G. Kabal, Adora Yağmur, gibi genç yazarlar okurlarla bir araya gelecek, düzenlenecek panel, söyleşi, imza günleri ve atölye çalışmaları ile şehirde kültür sanat rüzgârı esecek.
Girişin ücretsiz olduğu, Karadeniz Kitap Fuarı'nı 28 Eylül- 6 Ekim 2024 tarihleri arasında 10.00-19.30 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz. Karadeniz 9. Kitap Fuarı, sadece kitaplarla dolu bir etkinlik değil, aynı zamanda unutulmaz anılarla dolu bir deneyim sunuyor. Daha fazla bilgi için www.karadenizkitapfuarisamsun.com web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. Birlikte harika bir kitap yolculuğuna çıkmak için sabırsızlanıyoruz.