Tuz Koktu… Mesele Berberoğlu Meselesi Değil!

CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun MİT Tırları ile ilgili haberi nedeniyle 25 yıla mahkûm edilmesi ve tutuklanması ile ilgili olarak bir basın açıklaması yapan CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel,

CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun MİT Tırları ile ilgili haberi nedeniyle 25 yıla mahkûm edilmesi ve tutuklanması ile ilgili olarak bir basın açıklaması yapan CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel,  meselenin Enis Berberoğlu'nun tutuklanması olmadığını söyledi.
Türkiye'de gelinen noktada yargının tamamen siyasallaştığını ve muhaliflerin haksız yargı uygulamaları ile sindirilmesi ve ortadan kaldırılmasının planlandığını belirten Türkel, "MİT TIR'ları ile ilgili olarak o dönemde zamanın MHP Milletvekili ve şimdilerde AKP Bakanı olan Tuğrul Türkeş'in bu tırlarla ilgili açıklamaları akıllarda ve sosyal medyada milyonlarca kez yayınlanmaktadır.
Bu haberi yapan Enis Berberoğlu mahkûm edilerek tutuklanırken, TV'ler önünde canlı yayında bu TIR'ların içeriği ve nereye gittiğini açıklayan Tuğrul Türkeş hakkında neden işlem yapılmamaktadır?  Türkiye'de artık tuz kokmuştur. Bu adaletsizlik karşısında Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun kanımızın son damlasına kadar arkasındayız. Ankara'daki yürüyüşü desteklemek için CHP İl Örgütümüzle birlikte biz de Ankara'dan başlayan yürüyüşe fiilen katılacağız" dedi.