ÜÇ BOYUTLU TABLOLARA BÜYÜK İLGİ

Canik Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şerif Güleroğlu, 'Müdürlüğümüzün bünyesinde devam etmekte olan üç boyutlu tablo yapımı kursu ilk açıldığı günden itibaren kursiyerlerimiz tarafında büyük bir ilgi görü

Canik Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şerif Güleroğlu, ”Müdürlüğümüzün bünyesinde devam etmekte olan üç boyutlu tablo yapımı kursu ilk açıldığı günden itibaren kursiyerlerimiz tarafında büyük bir ilgi görüyor ”dedi.
Canik Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şerif Güleroğlu,” Müdürlüğümüzün bünyesinde Ekim ayıda açılan üç boyutlu resim kursumuzu kursiyer öğretmenimiz Selma Sevinç tarafından verilmektedir ve bu arada Şubat ayında sona erecek olan kursumuzun konuda 26 kursiyerimize katılım belgelerini vereceğiz” dedi.

[gallery ids="39092,38926,38927"]
TABLOLARIMIZ GİZEMLİ DERİNLİĞİ SAYESİNDE TOPLAMAKTADIR
26 öğrencisiyle devam eden kursta birbiriyle uyumlu ve üst üste gelecek şekilde hazırlanan resimler kenar noktalarından dikkatlice kesilerek özel tekniğiyle belirli bir derinlik verilmesiyle klasik ve modern sanatı bir araya getirdiğini dile getiren Müdür Güleroğlu, ”Bu tablolarımız gizemli derinliği sayesinde toplamaktadır. Atatürk Kültür Merkezinde yapılan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programında Atatürk Kültür Merkezi sergi salonunda düzenlediğimiz Atatürk resimleri sergisindeki üç boyutlu tablolarımızı ziyaret sırasında gören protokolün yanı sıra halkımız tarafından büyük bir ilgi topladı”  diye konuştu.
AÇILAN BU GÜZEL KURSUMUZ HİÇ BİR ZAMAN  BİTMESİN
Canik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü taraflından açılan kursa katılan kursiyerler .”Bunun gibi güzel ve zevzekle yatığımı üç boyutlu tablolarımız ile gurur duyuyoruz ve de bu kursumuzun hiçbir zaman sona ermesini istemiyoruz. Başta Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Şerif Güleroğlu olmak üzere kursiyer öğretmenimizin yanı sıra müdür yardımcılarımızdan ayrılmak istemiyoruz ve bizim  açılan bu kursta biz bir aile gibiyiz ”dedi.

Köksal ÖNER