ÜÇ PUANI ALAMADİĞİMİZ İÇİN ÜZGÜNÜZ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4'üncü Grupta mücadele eden Çarşambaspor'un Teknik Direktörü Hasan Şengün, 'İyi oynadığım bir maçtan üç puan alamadığımız için üzgünüz' dedi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grupta mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Hasan Şengün, ”İyi oynadığım bir maçtan üç puan alamadığımız için üzgünüz” dedi.
SAHADA 10 KİŞİ KALDIK
Maça iyi başlayan tarafın kendilerinin olduğunu hatırlatan Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Hasan Şengün, “İyi oynadığımız dakikalarda kalemizde gol gördükten sora maçın 65 inci dakikasında oyuncumuz Yakup kırmızı karla oyun dişi kaldıktan sonra sahada 10 kışı kalmamız rağmen oyun disiplinimden kopmadık. Ayrıca bu haftaki rakibimiz olan 1074 Çankırıspor karşında gol pozisyonlarını değerlendirişeydik. Bu önemli maçı farklı bir kazanabilirdik. Berabere kalmamız bizim için sevindirici oldu. Kazanamadığımız içinde ayrıca üzgünüz“ diye konuştu.
GÜZEL BİR MAÇ OLACAK
Lığın ilk yarısının son haftasına girdiklerini ifade eden Yeşil Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Şengün, “Hafta sonu Lığın ikinci sırasında yerini alan Ünye 1957 Spor ile sahamızda karşılaşacağız. Çarşambaspor olarak her maça önem veriyoruz. Bullardan bir tanesinde bu haftaki onayacağım maç iyi hazırlamamız gerekiyor. Bizim açımızda güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz ve kendimizde güveniyoruz“ dedi.
Köksal ÖNER