ÜÇ PUANLA ÇARŞAMBAYA DONDUK

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4'üncü Grupta mücadele eden Çarşambaspor'un Teknik Direktörü Hasan Şengün, 'Turhalspor karşısında aldığımız üç puanla Çarşambaya donduk' dedi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Hasan Şengün, ”Turhalspor karşısında aldığımız üç puanla Çarşambaya donduk” dedi.
LİG BİTMEDİ DEVAM EDİYOR
40 Puanla Ligin ikinci sırasında bulunduklarını hatırlatan Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Hasan Şengün,” Bu haftaki rakibimiz olan Turhalspor’a karşı iyi mücadele ettik. Her iki yarıda net gol pozisyonları bulduk. Ancak bunların ikisini değerlendirebildik. Rakibimizin karşısında aldığımız üç puan hem de camiamızı sevindirdi. Bu maç bizim için artık geride kaldı önümüzdeki maçları düşünmek zorundayız” diye konuştu.
HEDEFİMİZDEN ŞAŞMIYORUZ
Hafta sonu Sungurlu Belediyespor ile karşılaşacaklarını belirten Yeşil Beyazlı ekibin Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Hasan Şengün,” Su anda Lig’de iyi bir konumdayız. Bulunduğumuz koruyarak, yolumuza devam edeceğiz.  Bu hafta sonu evimizde Sungurlu Belediyespor ile oynayacağız. Diğer oynadığımız maçlar gibi bizim önemli iyi hazırlanmak zorundayız. Takımızda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor” dedi.
Köksal ÖNER