ÜÇ PUANLA NOKTALAYACAĞIZ!

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4'üncü Grupta mücadele eden Çarşambaspor'un Teknik Direktörü Hasan Şengün, 'İyi bir oyunumuzun devamını son maçımız olan Sinopspor karsısında sergileyeceğiz' dedi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Hasan Şengün, ”İyi bir oyunumuzun devamını son maçımız olan Sinopspor karsısında sergileyeceğiz” dedi.
MUTLULUKLARINI PAYLAŞTIM
Hakemin triyosunun yanlış karları vermesine rağmen iyi mücadele ettiklerinin altını çizen Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Hasan Şengün,” Bu haftaki rakibimiz olan 1047 Çankırıspor karşısında ilk dakikalardan itibaren ortaya koyduğumu güzel sonucunda birbirinden atiğimiz güzel goller maçı kazanmasını bildik. Maç sonrasında soyunma odasında oyuncularımın sevincine bende ortak oldum. Kendilerine teşekkür ediyorum“ diye konuştu.
KENDİMİZE GÜVENİYORUZ
Hafta sonu deplasmanda karşılaşacak Sinopspor maçına odaklanacaklarını belirten Yeşil Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Hasan Şengün, ”2018-2019 futbol sezonunun son maçı olan Sinopspor ile karşılaşacağız. Bu maç bizim açımızda çok önemli bu nedenle kaybetmeyi düşünmüyoruz. Kazanmak için elimizden gelen gücümüzü sahaya yansıtarak. Galip gelerek ayrılacağımıza inanıyorum. Bu konuda oyuncularıma güveniyorum” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net