ÜCRETSİZ İNTERNET

ÇAMAŞ'TAN ÜCRETSİZ İNTERNET SÖZÜ      Atakum'daki sahil bandında bulunan cafe ve eğlence merkezlerini ziyaret eden Çamaş, gençlere ücretsiz internet sözü verdi

ÇAMAŞ'TAN ÜCRETSİZ İNTERNET SÖZÜ


     Atakum'daki sahil bandında bulunan cafe ve eğlence merkezlerini ziyaret eden Çamaş, gençlere ücretsiz internet sözü verdi.

HALKIMIZLA EL ELE


    Sahil bandındaki kafe ve eğlence merkezlerini ziyaret eden MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Necdet Çamaş, ''Bugün yaptığımız ziyaretleri belediye başkanlığına geldikten sonra da yapacağız. Çünkü biz halktan kopuk, insanımızdan uzak bir belediyecilik anlayışını asla benimsemiyoruz'' dedi.

ÜCRETSİZ İNTERNET


    Ziyaret esnasında üniversite öğrencileriyle bir araya gelen ve gençlerle sohbet eden Çamaş öğrencilere müjde verdi. Çamaş, ''Atakum'un belirli bölgelerine serbest wi-fi noktaları oluşturarak gençlerimize ücretsiz internet hizmeti vereceğiz. İsteyen herkes bu hizmetimizden rahatlıkla yararlanacak'' diye konuştu.

HUZURLU KENT ATAKUM


       Atakum'un her yerinde vatandaşların 24 saat boyunca rahatlıkla gezecekleri, eğlenebilecekleri hatta ticaretlerini yapacakları huzurlu bir ortam oluşturacaklarını ifade eden Çamaş, ''Kimsenin rahatsız edilmediği, herkesin birbirine saygı duyduğu ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir anlayışı kentimize getireceğiz'' şeklinde konuştu.