UÇURTMALAR SATILACAK KIZ ÇOÇUKLARI OKUYACAK

Türk Kızılay'ı Canik Şube Başkanlığı Gençlik kolları Lovelet AVM nin kurduğu standa yine lovelet  AVM'e tarafından Türk Kızılay'ına bağışlanan uçurtmalar satılarak elde edilen gelir ilçede okutulmayan

Türk Kızılay’ı Canik Şube Başkanlığı Gençlik kolları Lovelet AVM nin kurduğu standa yine lovelet  AVM’e tarafından Türk Kızılay’ına bağışlanan uçurtmalar satılarak elde edilen gelir ilçede okutulmayan kız öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak için harcanacaktır.
Türk Kızılay’ı gönüllüleri ve gençlik kollarının yürüttüğü faaliyette lovelet AVM’e firması tarafından bağışlanan uçurtmalar kısa sürede vatandaşlarımız tarafından satın alınarak Türk Kızılay ekibinin işini kolaylaştırdılar. Satılan uçurtmalardan elde edilen gelir eğitime harcanmak için önce kayıt altına alınması için şubenin banka hesabına yatırıldı.
BÜYÜK EMEK HARCIYORUZ
Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, ”Sivil toplum başkanı olarak önceliğimiz eğitimdir. İlçemizde kız çocuklarımızın okuyamaması bizim için bir yaradır. Birçok kızımız bize gelerek okumak için destek istemektedir. Bende iki kız bir erkek çocuk annesi olarak duyarsız kalamazdık. Lovelet  AVM’e firması her sene olduğu gibi bu senede 23 Nisan faaliyetlerinde bizlere stant açarak ve uçurtma bağışlayarak destek olmuşlardır. Buradan elde edilen gelirle birçok kızımıza destek olacağız. Bizlere verdikleri desteklerinden dolayı kendilerine ve Türk Kızılay’ı gençlik ekibi adına teşekkür ediyorum” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net