Ülkemiz Demokrasisine Karşı Yapılan Kalkışmayı Kınıyoruz

Canik Başarı Üniversitesi camiası olarak Aziz Türk Milletimize ve Hükümetimize yönelik gerçekleştirilmek istenen kalkışmaya karşıyız ve böylesi kendini bilmez bir azınlık tarafından ülkeyi geri götürm

Canik Başarı Üniversitesi camiası olarak Aziz Türk Milletimize ve Hükümetimize yönelik gerçekleştirilmek istenen kalkışmaya karşıyız ve böylesi kendini bilmez bir azınlık tarafından ülkeyi geri götürmek isteyen girişimleri kınıyoruz.
Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir; “Ülkemiz demokrasisine karşı yapılan kalkışmayı kınıyorum. Parlamento bombalayarak seçilmiş iradeyi yok sayma çabaları, kurumlarımızı karşı karşıya getirerek insanlarımız arasında kin ve nefret tohumları ekme teşebbüsleri asla sonuç vermeyecektir. Ülkemizin demokrasiden başka yolu yoktur. O da millet iradesini temel alır. Demokrasi dışı müdahaleler kabul edilemez” diyerek tepkisini ortaya koydu.
Demokrasiye sahip çıkmanın gururu ile Vatan bütünlüğü içinde yaşamanın şuurunda olan Türk Halkının her zaman yanında olan Başarı Üniversitesi ailesi olarak menfur olayda Şehit olanlara Allah’tan rahmet, başta aileleri olmak üzere tüm milletimize başsağlığı diliyoruz.
Ülkemizin birliği, beraberliği ve bütünlüğü asla bozulmayacaktır.
şokhaber.net