Ülkenin MHP'ye İhtiyacı Var

Bugün seçim koordinasyon merkezinin açılışını yapan Bayındırlık ve İskân eski bakanı Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon milletvekili Koray aydın ve beraberindeki milletvekili adayları Yavuz Aydın, Dr

Bugün seçim koordinasyon merkezinin açılışını yapan Bayındırlık ve İskân eski bakanı Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon milletvekili Koray aydın ve beraberindeki milletvekili adayları Yavuz Aydın, Dr. Hüseyin Örs, Dr. Hasan Akyüz, Hasan Suiçmez yaptıkları konuşmalarda AKP’ye çattılar

Açılışta konuşan milletvekili Aydın, bugün ülkemizin her zamankinden fazla MHP’ye ihtiyacı var. Şehit kanlarıyla kazandığımız ülkemin bütünlüğü tehdit altındadır, ülkemin güvenliği İmralı canisi bebek katili Abdullah Öcalan’ın iki dudağı arasındadır. Ülkem artık pazarlık masasındadır. Toprak bütünlüğü tartışılmaktadır ve bu tartışmayı başlatan gerekirse baldıran zehri içerim diyen zatı muhterem zaptedilmiyor. Makamlara sığmıyor, benim ülkem 1100 odalı saraylardan yönetilmektedir, öyle bir saray ki bir aylık elektrik masrafı Bayburt ilinin elektrik masraflarına eşittir dedi.

Ardından kürsüye gelen Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon milletvekili adayı Yavuz Aydın ise bu ülkede asgari ücret alabilmek için gecenin saat 12 sinde işçi bulma kuyruklarında sabahlayanlar, çekilen kuraya razı olanlar var. Kapanan sağlık ocakları kapanan sağlık evleri, kapanan okullar, hatta kapanan yollar, içinde Dr. olmayan hastaneler var. Hükümet edenler saraylarda krallar gibi yaşamaktadır. Misafirlerini bile atlı birlikler karşılamaktadır. Ülke yönetenler şan şöhret peşine düşmüşler dedi.

Son olarak kürsüye gelen Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayı Hüseyin Örs ise bu şehirde işsizlik ve göç almış başını gidiyor, insanlar bu şehri terk ediyor, tütün bitti, fındık bitti çayda bitiyor. Beyaz yakalıklı üniversite mezunu işsizlerin sayısı hızla artıyor. Tersane yapacağız 5000 kişi çalıştıracağız diyenlere, lojistik merkez yapacağız 3000 kişi çalıştıracağız diyenlere bu milleti kandıranlara bu millet artık oy veremeyecektir. Çare MHP’dir dedi.