Ülkü Ocakları Başkanları Havzada

Samsun Ülkü Ocakları, İl İstişare toplantısı yapmak içi Havza'da buluştu

Samsun Ülkü Ocakları, İl İstişare toplantısı yapmak içi Havza'da buluştu. Samsun İlçe Ülkü Ocakları Başkanlarının ve Samsun İl Yönetiminin katıldığı toplantıya Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Kürşat Geze başkanlık etti.
Geleneksel olarak her ayın son pazar günü düzenlenen Samsun Ülkü Ocakları İstişare Toplantısının bu ayki durağı Havza idi. Samsun İl ve İlçe Başkanlarının ve ilçe halkının katılımı ile gerçekleşen program Hava Kevser Camii'nde ikindi namazı akabinde şehit ülkücüleri ve şehitleri mezarının temizlenmesi ve mezar başında anılmasıyla başlandı. Daha sonra toplantı alanına geçen Ülkü Ocakları yöneticileri gelecek ay yapılacak etkinlikler ve İlçe Ülkü Ocaklarının sorunları hakkında istişarede bulundular.

[gallery ids="41297,41298,41299"]
İstişare toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Havza İlçe Başkanı Mehmet Emin İnan, "Geçtiğimiz ay Ayvacık'ta düzenlenen ilçe istişare toplantıların ikincisine ev sahipliği yaptık. Samsun ilçelerinden gelen uç beylerimizi ilçemizde misafir ettik. Onlara ilçemizin güzellikleri hakkında bilgi verdik. Bunun haricinde, Türk milletinin teminatı olan Ülkü Ocaklarının üzerine düşen görevler hakkında değerli Ocak Başkanlarımızla bilgi alışverişinde bulunduk. Her açıdan faydalı bir toplantı olduğuna inanıyorum” dedi.
Ülkü Ocakları Havza İlçe Başkanı Mehmet Emin İnan’in konuşmasından sonra söz alan İlçe Ocak Başkanları böyle bir birlikteliği sağladığı için İl Başkanına ve Misafir eden Havza İlçe Başkanı Mehmet Emin İnan'a teşekkürlerini arz edip kendi ilçe ve beldelerinde ülkücü hareketin bir adım daha öne gitmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söylediler.