ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN "1 KAPIYA, 1 KUMANYA"

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Samsun İl Başkanlığı, hayırseverlerin işbirliği ile Ramazan ayında 1200'den fazla kumanya dağıtımında bulundu

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Samsun İl Başkanlığı, hayırseverlerin işbirliği ile Ramazan ayında 1200’den fazla kumanya dağıtımında bulundu.

Mübarek Ramazan ayında “1 Kapıya 1 Kumanya” sloganı ile yola çıkan Samsun Ülkü Ocakları, ihtiyaç sahibi ailelere yardımsever şahsiyetlerin bağışlarını uzak yakın demeden teşkilat mensupları kapı önlerine kadar ulaştırdı. Bu Ramazan ayında gıda yardımını bugün itibari ile sonlandıran ve ivedilikle Samsun’da bulunan yoksul çocukların bayram’da giyim kuşam ihtiyaçlarını karşılamak için kollarını sıvadılar.

Yapılan yardımlarda, alan el ile veren eli birleştiren Samsun Ülkü Ocakları adına açıklama yapan İl Başkanı Hüseyin Kürşat Geze; ” Bir kez daha Mübarek Ramazan ayını niyaz ettik ve geride bıraktık. Allah’tan niyaz ederiz ki daha nicelerine erişebilelim. 11 ay’a Sultan olmuş bu Ramazan ayında bizde üzerimize düşen görevi yerine getirerek tutulan oruçların yüzü hürmetine, hayır ve hasenatta bulunmak isteyen ellerin kapısını tek tek çaldık, yardımları ihtiyaç sahiplerine tek tek ulaştırdık. Öncelikle kumanya yardımında bulunan vatandaşlarımıza ve bu yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırma hususunda gecesini gündüzüne katan teşkilat mensubu arkadaşlarımıza, bizleri içerden ve dışarıdan desteklen, yanımızda bulunan herkese tek tek teşekkürlerimizi sunarız. İlçelerimiz dahil bin kapı’dan daha fazla kapı çaldık. Büyük bir vebal içinde olduğumuzu unutmadan titizlikle çalıştık ve çalışmalarımızın sonucu hayır dua’larınızı alarak bahtiyar olduk. Artık önümüzde bulunan Ramazan bayramına girmeden ihtiyaç sahibi yoksul çocuklarımıza kıyafet konusunda kollarımızı sıvadık. Kumanya konusunda Alnımızın akıyla çıktık, Allah’ın izni ile yoksul çocukların giyim kuşamı konusunda da çıkacağız.” diyerek, yardımların tüm hızıyla devam ettiğini dile getirdi.