Ülkü Ocaklarından İstişare toplantısı...

Samsun Ülkü Ocakları, İl İstişare toplantısı yapmak içi Ayvacık'ta buluştu

Samsun Ülkü Ocakları, İl İstişare toplantısı yapmak içi Ayvacık’ta buluştu.

Samsun İlçe Ülkü Ocakları Başkanlarının ve Samsun İl Yönetiminin katıldığı toplantıya Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Kürşat Geze başkanlık etti.

Öncelikli gündem maddesi Türkmendağına gönderilecek yardımlar olan toplantıda, gençlere yönelik eğitimi destekleyici ve Ülkücü şuura sahip arkadaşların daha bilinçli ve aktif bir kitle haline dönüştürülebilmesi için yapılması gerekenler tartışıldı. Alınan bu kararlar doğrultusunda eğitime ve gençlerimize destek noktasında birleşen ocak başkanları bu yönde faaliyetlerini arttırıcı etkinlikler yapma kararı aldılar.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Geze “Bugün burada Samsun Ülkü Ocaklarının Kasım ayı il istişare toplantısını gerçekleştirmek üzere toplanmış bulunuyoruz. Bu toplantımızın amacı hem Samsun Ülkü Ocakları olarak Türkmendağına gönderilecek olan yardımları organize etmek hem de bundan sonra ki süreç içerisinde yapacağımızın faaliyetlerin ve aktivitelerin plan ve programını yapmak. Gençler bizim her zaman önceliğimizdir. Bizler bu makamlarda sadece vatan ve millet sevdalısı gençler yetiştirebilmek için buradayız. Yaratılan hiçbir kula ayağını bastığı yer baki değil. Bizler bunun bilincinde insanlarız. Bu yüzden Samsun’da taşıdığımız bu bayrağın altında toplanan yüreği kabarık gençlerimize vermek istediğimiz tek şey eğitimdir. Bizlerin en büyük amacı vatan sevdalısı doktorlar, mühendisler, bakanlar ve başbakanlar yetiştirmektir. Her zaman bu hedef uğruna yılmadan, yıkılmadan çalışacağız ve Allah’ın izniyle de başaracağız” dedi.

Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Kürşat Geze’nin konuşmasından sonra söz alan İlçe Ocak Başkanları böyle bir birlikteliği sağladığı için İl Başkanına ve Misafir eden Ayvacık İlçe Başkanı Ayhan Sobi’ye teşekkürlerini arz edip kendi ilçe ve beldelerinde ülkücü hareketin bir adım daha öne gitmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söylediler.