ÜLKÜ OCAKLARINDAN SOKAK İFTARI

Ülkü Ocakları İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından, ilçe başkanlığı önünde kurulan masada 600 kişiye iftar yemeği verildi

Ülkü Ocakları İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından, ilçe başkanlığı önünde kurulan masada 600 kişiye iftar yemeği verildi.
İlkadım Ülkü Ocakları’nın ev sahipliği yaptığı iftar programı 600 kişinin katılımı ile gerçekleşti. 19 Mayıs Mahallesi Muradiye Caddesinde yer alan Ülkü Ocakları İlkadım ilçe başkanlığı binası önünde gerçekleşen iftar programına, Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş, İl Ocak Yöneticileri, Ülkü Ocakları Salıpazarı İlçe Başkanı Atalay Tokat, Milliyetçi Hareket Partisi MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir, İlkadım eski Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, MHP il ve ilçe yöneticileri, Ülkü Ocakları mensubu gençler ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.
Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, dualarla birlikte katılanlar oruçlarını açtılar. İftar sonrası konuşan Ülkü Ocakları İlkadım İlçe Başkanı Canberk Arslan, "Halk ozanımız Âşık Yunus Emre'nin söylediği "Bir olursak tok oluruz. Bölünürsek yok oluruz" cümlesini kendimize düstur edinerek, bu gün burada bir olduğumuzu, birlik olduğumuzu herkese göstermek istedik. Katılan herkese çok teşekkür ederim" dedi.
Ramazan boyunca yardım kolileri dağıtıldığını vurgulayan Arslan, "Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Bey’in ve Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda yardım çalışmamız gerçekleştirilmektedir. Ramazan boyunca ihtiyaç sahibi aile bırakmamak için yardım kolileri dağıtıyoruz. Ramazan ayı sonuna kadar da devam edecek. Hedefimiz öncelikle İlkadım olmak üzere tüm Samsunda yardıma muhtaç hiç kimseyi bırakmamak" diyerek sözlerini sonlandırdı.
İftar programı ardından çaylar eşliğinde yapılan sohbetler ile sona erdi.
şokhaber.net