ÜLKÜCÜLER ÇAKMAKÇI KADİR AMCA'YI ANDI

2017'de gittiği umre ziyareti sırasında vefat eden Ülkücü Camianın yakından tanıdığı Kadir Yılmaz (Çakmakçı Kadir) için Samsun Ülkü Ocakları tarafından mevlit programı düzenlendi

2017'de gittiği umre ziyareti sırasında vefat eden Ülkücü Camianın yakından tanıdığı Kadir Yılmaz (Çakmakçı Kadir) için Samsun Ülkü Ocakları tarafından mevlit programı düzenlendi.
Samsun'da ülkücü camia tarafından ''Çakmakçı Kadir Amca'' diye bilinen ve 1980 öncesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı yapmış olan Kadir Yılmaz, vefatının 1. yıl dönümünde Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı önünde gerçekleşen Mevlid-i Şerif ve Kuran-ı Kerim Tilavetiyle anıldı.
Programda konuşan Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş, "Çakmakçı Kadir amcamız her zaman ülkücü camiaya sahip çıkan, ülkü sevdalısı biriydi. Samsun'da siyasi arenada diğer partilerin bile hayırla yad ettiği, hepimizin sevdiği amcamızdı. Geçtiğimiz yıl kutsal topraklarda geçirdiği rahatsızlık sonucu hakka yürümüş ve Mekke de defin edilmiştir. Bizlerde bugün Kadir Amcamızı anmak için bu Mevlid-i Şerif ve Kuran-ı Kerim programını düzenledik. Kendisine Cenab-ı Hak sonsuz rahmet eylesin, ailesine ve camiamıza sabır versin. Katılan tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.