"ULUSUMUZUN BAŞI SAĞOLSUN" YAZILI PANKARTLA ÇIKTILAR

Gençlik hizmetleri ve spor ilçe Müdürü İlkay Aydın, "İlçemizdeki Kurum ve Kuruluşlar, Okullar, Özel Şirketler, Arasında Yapılan turnuvaya Katılan takımlarımızdan teröre ortak tepki gösterdiler" dedi"

Gençlik hizmetleri ve spor ilçe Müdürü İlkay Aydın, "İlçemizdeki Kurum ve Kuruluşlar, Okullar, Özel Şirketler, Arasında Yapılan turnuvaya Katılan takımlarımızdan teröre ortak tepki gösterdiler" dedi" dedi.
Gençlik hizmetleri ve spor ilçe Müdürü İlkay Aydın, "Turnuvaya katılan takımlar birlikte tuttuğu topraklarımızın bütünlüğüne kastı olan eli silahlı silahsız tüm teröristleri lanetliyoruz. Topraklarımızda huzur içinde yaşamamız için şehit düşen vatan evlatlarımızı saygıyla anıyoruz “ULUSUMUZUN BAŞI SAĞOLSUN” yazılı pankartla teröre ortak tepki gösterdiler "dedi.

[gallery ids="46538,46540,46539"]
TÜRKİYE'MİZE YAPILMIŞ BİR SALDIRIDIR
Gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürü İlkay Aydın, "ilçe müdürlüğü olarak "Ankara Kızılay'da, güven park yakınlarındaki Atatürk Bulvarında meydana gelen alçakça saldırı, sadece Ankara'ya değil Türkiye'mize yapılmış bir saldırıdır. Milletimizin birlik ve beraberliğini bozmaya  yönelik, huzurumuzu ve demokrasimizi hedef alan bu hain  terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz" diye konuştu.
MÜSABAKALARDAN ALINAN YOPLU SONUÇLAR
Çarşamba gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürlüğümüz tarafından İlçemizdeki kurum ve kuruluşlar, okullar, özel şirketler, arasında düzenlenen  futsal turnuvası grup müsabakaları başladı. Hacı Yılmaz Yılmaz Ortaokulu 3 Çarşamba Devlet Hastanesi 2 Gençlik spor 12 Çarşamba Ziraat Bankası 6 Gazeteciler Cemiyeti 3 İmam Hatip Ortaokulu 5 lik üstünlüğü ile  müsabakalar sonuçlandı.
Köksal ÖNER