ÜSTÜNLÜĞÜMÜZÜ KORUYAMADIK

Bölgesel Amatör Liginin yeni ekiplerinden Samsun Yolspor'un Teknik Sorumlusu Erol Yılmaz, 'Çarşambaspor karşında üstünlüğümüzü koruyamadık' dedi

Bölgesel Amatör Liginin yeni ekiplerinden Samsun Yolspor’un Teknik Sorumlusu Erol Yılmaz, ”Çarşambaspor karşında üstünlüğümüzü koruyamadık” dedi.
RAKİBİMİZİN KARŞINDA İYİ BİR OYUN SERGİLEDİK
Yeni sezonun ilk haftasında, Çarşambaspor karşında iyi bir oyun sergilemelerine rağmen yenildiklerini belirten Turuncu –Siyahlıların Teknik Sorumlusu Erol Yılmaz, ”Muhteşem taraftarın önünde karşılaşmanın ilk yarısında rakibimizin karşında iyi bir oyun sergiledik ve golü bulduk. İkinci yarıda işe penaltıdan yediğimiz golden sonra 55 ve 75’inci dakikasından sonrası maçın kırılma noktası oldu. İlerleyen haftalar içeresine daha iyi olacağız.  Kendimize güveniyoruz” diye konuştu.
BU MAÇTAN GALBİYET İLE AYRILACAĞIMIZA İNANIYORUM
Haftayı bay geçireceklerini hatırlatan Samsun Yolspor’un Teknik Sorumlusu Erol, ”Biz bu ligin yeni ekibiyiz iki gün izinin ardından gelecek hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Yeni Amasyaspor maçının hazırlıklarına başladık. Bu maçın önemini biliyoruz ve hazırlıklarımızı ara vermeden ona göre yapacağız. Yeni Amasyaspor maçından galibiyet ile ayrılacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net