ÜSTÜNLÜĞÜMÜZÜ KORUYAMADİK

Bölgesel Amatör lığ 4'üncü Grupta mücadele eden temsilcimiz Termespor'un Teknik Sorumlusu Güven Gümüsdağ,'1926 Bulancakspor karışışında üstünlüğümüzü koruyamadık' dedi

Bölgesel Amatör lığ 4’üncü Grupta mücadele eden temsilcimiz Termespor’un Teknik Sorumlusu Güven Gümüsdağ,”1926 Bulancakspor karışışında üstünlüğümüzü koruyamadık” dedi.
NET GOL POZİSYONLARI BULDUK
1926 Bulancakspor karışışında iyi bir oyun sergilediklerini belirten Sarı-siyahlı ekibin Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ, ”Rakibimizin karışışında her iki yarıda net gol pozisyonları bulduk ve bunların ancak ikisini değerlendirebildik. Oyunun son dakikalarında 1926 Bulancakspor’un  golüne mani olmadık, Sahamızdan bir puanla ayrılmak zorunda kaldık. Taraftarlarımızı bu büyük desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Termespor ligi hak etiği yerde bitirecektir” diye konuştu.  
ÜÇ PAN İÇİN MÜCADALE  EDECEĞİZ

Geçtiğimiz günlerde Anakaradaki patlama sonucunda ölen 102 kişi için Türkiye genelinde yaş ilan edilmesi sonucunda ertelenen Yeni Amasyaspor maçını Çarşamba günü deplasmanda oynayacaklarını hatırlatan Termespor’un Sorumlusu Güven Gümüsdağ, ”1926 Bulancakspor maçı sonrası futbolcularıma iki gün izin veridim. Yeni Amasyaspor maçı bizim için çok önemli üç puan için mücadele edeceğiz. Taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz ”dedi.
Köksal ÖNER