UZUN; ZAFERE HAZIR OLUN

UZUN; ZAFERE HAZIR OLUN MHP Atakum İlçe Başkanı Mehmet Uzun seçimlere 2 ay gibi kısa bir süre kaldığını ve 30 Mart'ta Atakum'da ipi göğüsleyen partinin MHP olacağını söyledi

UZUN; ZAFERE HAZIR OLUN

MHP Atakum İlçe Başkanı Mehmet Uzun seçimlere 2 ay gibi kısa bir süre kaldığını ve 30 Mart'ta Atakum'da ipi göğüsleyen partinin MHP olacağını söyledi.

ADAYIMIZ FARK ATTI


      Atakum'da 3 partinin iddialı olduğunu ancak kendi adaylarının diğer siyasi parti adaylarına kişiliği, vizyonu ve kariyeriyle fark attığını dile getiren Uzun, ''Bizler uzun bir süre yönetim kurulu olarak Atakum'da önemli çalışmalara imza attık. Partimizde Atakum'da Prof. Dr. Necdet Çamaş'ı aday göstererek önemli bir mesafe almamızı sağladı. Atakum’lular kısa zamanda adayımızı hem bağrına bastı hem de kendisine destek verdi. Bu ilgi ve sevginin bizleri 30 Mart'ta zafere taşıyacağına inanıyorum'' dedi.

İNANILMAZ PROJELER


      Atakum seçmeninin eğitimli ve kültürlü bir yapıya sahip olduğunu ve boş vaatlere asla itibar etmeyeceğini sözlerine ekleyen Uzun; ''Adayımız 50 kişilik akademisyen ve bilim adamı kadrosuyla gece gündüz Atakum ve Atakum halkı için projeler hazırladı. Hayata geçirildiğinde Atakum çağ atlayacak. Bu projelerde yakında adayımız tarafından kamuoyuna açıklanacak. Atakum’lular yeni bir vizyon ve anlayışa hazırlıklı olsunlar'' diye konuştu.