VAKIFLAR HAFTASI BAŞLADI

Samsun Valisi İbrahim Şahin, 11-17 Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanan Vakıflar Haftası etkinlikleri kapsamında Vakıflar Samsun Bölge Müdürü Ali Şahin, Vakıflar Bankası Bölge Müdürü Bilal Korkmaz v

Samsun Valisi İbrahim Şahin, 11-17 Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanan Vakıflar Haftası etkinlikleri kapsamında Vakıflar Samsun Bölge Müdürü Ali Şahin, Vakıflar Bankası Bölge Müdürü Bilal Korkmaz ve beraberindekileri makamında kabul etti.

Ziyarette Vakıflar Samsun Bölge Müdürü Ali Şahin tarafından Samsun Valisi İbrahim Şahin’e çiçek  takdim edildi.

Vakıflar Samsun Bölge Müdürü Ali Şahin ziyarette yaptığı konuşmasında, “Sayın Valim, 11-17 Mayıs 2015 tarihleri arası Vakıflar Haftasıdır. Vakıf Medeniyeti olan Osmanlı döneminde şehirlerimizdeki bütün hizmetler, vakıflar eliyle yapılmış eser ve hizmetler olarak yerine getirilmiştir. Osmanlıdan itibaren gelen süreç içerisinde vakıfların, şehirlerin gelişmesinde, medeniyetlerin ortaya çıkmasında üstlendikleri görevler oldukça fazladır. Biz bu haftamızı ilimizde çeşitli etkinliklerle kutlamaktayız. Bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz'' dedi.

Samsun Valisi İbrahim Şahin ise yaptığı konuşmasında, “Öncelikle hoş geldiniz diyor, ziyaretinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Vakıflar tarihsel süreç içerisinde çok önemli görev üstlenmiş ve toplumda belirli hizmetlerin yerine gelmesinde çalışmalar yapmış kurumlarımızdır. Tarihsel süreç içerisinde bugün de yine Türkiye’de vakıfların çok hizmeti yerine getirdiğini biliyoruz. Mevcut vakıfların sürdürdüğü hizmetler, yeni kurulan vakıflarla sürdürülen hizmetler oldukça önemlidir.

Bu vakıf kültürünün gelişmesi, yaygınlaşması ve toplumun bütün kesimlerince benimsenmesi bakımından bu hafta süresince ortaya konacak faaliyetlerle toplumda daha ayrı bir önem ifade edecektir. Samsunumuzda da çok önemli hizmetler sunan vakıflarımız vardır. Temel amaç bu vakıfların kendi hedefleri doğrultusunda bu çalışmalarını sürdürmeleridir. Vakıflar Haftasının bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.