VALİ AKSOY, SAHİL GÜVENLİK KARADENİZ BÖLGE KOMUTANI ONURUNA VEDA YEMEĞİ VERDİ

VALİ AKSOY, SAHİL GÜVENLİK KARADENİZ BÖLGE KOMUTANI ONURUNA VEDA YEMEĞİ VERDİ Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sg

VALİ AKSOY, SAHİL GÜVENLİK KARADENİZ BÖLGE KOMUTANI ONURUNA VEDA YEMEĞİ VERDİ

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sg. Kur. Kd. Alb. Mehmet Zeki Bodur ve Eşi onuruna veda yemeği verdi.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy,  2014 yılı Ağustos ayı atamaları ile Samsun Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı görevinden Ankara Sahil Güvenlik Komutanlığı Karargâhında Başkanlık görevine atanan Sg. Kur. Kd. Alb. Mehmet Zeki BODUR ve eşi onuruna protokol üyelerinin katılımı ile bir veda yemeği verdi.

Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı  Sg. Kur. Kd. Alb. Mehmet Zeki Bodur yemekte yaptığı konuşmasında, ’’Ben Samsun ilinde sizlerle birlikte görev yapmaktan, sizlerle beraber olmaktan ve sizleri tanımaktan çok mutlu oldum. Bizlere göstermiş olduğunuz yakınlıktan dolayı başta Sayın Valimiz olmak üzere sizlere çok teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum’’ dedi.

Vali Hüseyin AKSOY yaptığı konuşmasında, ”Samsun’da birlikte uyumlu bir şekilde görev yaptığımız Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanımız 2014 yılı Ağustos ayı atamaları ile Ankara Sahil Güvenlik Komutanlığı Karargâhına atanmış bulunuyor. Sahil Güvenlik Komutanımız Samsun’da görev yaptığı süreç içerisinde başta Valiliğimiz olmak üzere diğer güvenlik birimlerimizle ve diğer kurum ve kuruluşlarımızla iş birliği içerisinde çalışmalarını sürdürdü. Birçok alanda yürütülen çalışmalara katkı verdi.

Ben kendisine yeni görev yerinin hayırlı olmasını diliyorum. Eşi hanımefendiyle, çocuklarıyla ve aileleriyle birlikte yeni görev yerlerinde sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir görev diliyorum. Kendilerini daima güzel duygularla anacağız ve hatırlayacağız. Bu anlamda ilimizde görev yaptığı süre zarfında yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı kendisine tekrar teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Aksoy, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sg. Kur. Kd. Alb. Mehmet Zeki Bodur’a lale işlemeli tablo hediye etti. Diğer protokol üyeleri tarafından da çeşitli hediyelerin verildiği veda yemeği, hatıra fotoğrafı çekimiyle sonlandı.

Yemeğe ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Eşi, Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Osmanoğlu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan ve Eşi, Baro Başkanı Av. Necat Aıl ve İl Jandarma Komutan j. Alb. Hacı Demirezen katıldı.