Vali Balkanlıoğlu, Karaoluk Mahallesi'nde İncelemelerde Bulundu.

 BALKANLIOĞLU, KARAOLUK'LULARLA DERTLEŞTİ Vali Balkanlıoğlu, Karaoluk Mahallesi'nde İncelemelerde Bulundu

 BALKANLIOĞLU, KARAOLUK’LULARLA DERTLEŞTİ

Vali Balkanlıoğlu, Karaoluk Mahallesi’nde İncelemelerde Bulundu.

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun, Altınordu ilçe merkezine 27 kilometre uzaklıkta bulunan Karaoluk Mahallesi inceleme gezisinde bulundu.
Karaoluk Mahallesi ile ilgili muhtar Hüseyin Arslan’dan bilgi alan Vali irfan Balkanlıoğlu, Karaoluk Mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, 2 aydır Ordu Valiliği görevinde bulunduğunu ve ilk ziyaretini de Karaoluk Mahallesine gerçekleştirdiğini söyledi.
“Ordu’yu tanımaya, problemlerini tespit etmeye ve bunları da çözmeye ihtiyacımız var. Bizi bunun için görevlendirdiler. Valilik makamları, Kaymakamlık makamları, Devletin bize sunmuş olduğu bu makam ve mevkiler buralarda saltanat sürelim, keyif çatalım diye verilmedi” diyen Vali Balkanlıoğlu, ”Bulunduğumuz makamlar vatandaşların verdiği vergilerle finanse dilen kuruluşlardır. Buralar hizmet makamları. Burada kaldığımız sürece sizlerin her türlü problemi ile ilgilenmek bizim görevimiz ve boynumuzun borcu. Bunu hem Devlet, hem de Allah bize sorar” dedi.
Karaoluk mahallesinde bulunan Çiseli Şelalesi’nin tanınmaya başlamasıyla birlikte, ilginin daha fazla olacağını belirten Vali Balkanlıoğlu, ”Ordu-Giresun Havalimanı ile Dereyolu’nun hizmete girmesiyle birlikte insanlar bu güzellikleri görmeye gelecekler. Arap turistler ise buralara hayran kalacaktır” dedi.

Karaoluk Mahallesi sakinleri, Vali irfan Balkanlıoğlu, başta olmak üzere protokol üyelerini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, ”Sayın Valimizin göstermiş olduğu yakın ilgi ve alaka bizleri son derece mutlu etmiştir. Bizleri kırmayarak, mahallemize gerçekleştirmiş olduğu bu nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz” diyerek duygularını dile getirdiler.