Vali Hüseyin AKSOY ve eşi Hülya AKSOY, Samsun merkez ve ilçelerinde bulunan yaygın ve yerel basın mensuplarıyla Amisos Otel'de düzenlenen iftar programında buluştu.

AKSOY'DAN BASINA İFTAR Vali Hüseyin AKSOY ve eşi Hülya AKSOY, Samsun merkez ve ilçelerinde bulunan yaygın ve yerel basın mensuplarıyla Amisos Otel'de düzenlenen iftar programında buluştu

AKSOY’DAN BASINA İFTAR

Vali Hüseyin AKSOY ve eşi Hülya AKSOY, Samsun merkez ve ilçelerinde bulunan yaygın ve yerel basın mensuplarıyla Amisos Otel'de düzenlenen iftar programında buluştu.

Vali AKSOY ve eşi Hülya AKSOY, Valilikçe düzenlenen iftar yemeğinde Samsun’daki yaygın  ve yerel basın temsilcileri ve eşleri ile bir araya geldi.

İftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan AKSOY, ’’Bu akşam Samsun’da görev yapan basın mensuplarımız ve değerli eşleri ile düzenlediğimiz iftar programında birlikteyiz. Ben bu davetimize icabet eden bütün konuklarımıza çok teşekkür ediyorum.

Basın camiamız ilimizde önemli bir görevi ve sorumluluğu yerine getiriyor. Bu anlamda bizlerde çalışmalarımızda basın mensuplarımızı mesai arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Bu anlayış içerisinde görevimizi sürdürüyoruz. Birçok noktada yaptığımız çalışmalarda arkadaşlarımız bizlere eşlik ediyor ve çalışmaları kamuoyu ile paylaşma fırsatını yaratıyorlar.

Samsun’da yaygın basınımızda,  yerel basınımızda, radyo, televizyon ve internet gibi bütün alanlarda önemli birikime sahip çok değerli basın mensuplarımız var.  Arkadaşlarımız hizmetleri en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içerisindeler. Bu gün basın bayramı ve basında sansürün kaldırılışının 106.ncı yıldönümü. Bu vesile ile hepinizin bu özel gününü kutluyorum.

Ben bu davetimize katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde kutlayacağımız Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Ailelerinizle birlikte huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler geçirmenizi diliyorum’’ dedi.

Yoğun katılımın olduğu iftar programında Vali Hüseyin AKSOY ve eşi Hülya AKSOY, basın mensuplarıyla sohbet ederek birlikte olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.