VALİ İBRAHİM ŞAHİN'İN '1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ' KUTLAMA MESAJI

VALİ İBRAHİM ŞAHİN'İN '1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ' KUTLAMA MESAJI Her insan için değişik mana ve anlam ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir

VALİ İBRAHİM ŞAHİN’İN ‘1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ’ KUTLAMA MESAJI

Her insan için değişik mana ve anlam ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir.

Toplumumuzun önemli bir kesimini oluşturan ve yaşamları süresince edindikleri deneyimlerini genç kuşaklara aktararak, onların ülkesine daha yararlı kişiler olarak yetişmelerine katkı sağlayan yaşlılarımızı saygıyla anmak, onların sorunlarına yardımcı olmak, hepimizin toplumsal bir görevidir.

Yaşlılarımızı sadece 1 Ekim gününde değil, her zaman hatırlamayı, onlara saygıda kusur etmemeyi ve bugünlerimizi onlara borçlu olduğumuzu unutmamalıyız.

Yaşlılarımızın sorunlarının çözümü ve toplumda hak ettikleri yeri almaları konusunda devletimizin çalışmaları yanında, sivil toplum örgütlerinin, gönüllü kuruluşlarımızın ve vatandaşlarımızın da katkıları ile yaşlılarımıza daha iyi yaşama koşullarını sağlayabiliriz.

Yaşlılarımıza sahip çıkmak bir insanlık ve vatandaşlık görevimizdir.

Bu duygularla tüm büyüklerimizin ‘1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyor, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılarımla ellerinden öpüyorum.