VALİ KAYMAK ALAÇAM İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Osman Kaymak Alaçam ilçesini ziyaret ederek, Kaymakam Oğuz Alp Çağlar'ı ve Belediye Başkanı Hadi Uyar'ı makamında ziyaret etti

Vali Osman Kaymak Alaçam ilçesini ziyaret ederek, Kaymakam Oğuz Alp Çağlar’ı ve Belediye Başkanı Hadi Uyar'ı makamında ziyaret etti.
Vali Osman Kaymak’ı Alaçam ilçesi Kaymakamlık ziyaretine gelişinde, Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, ilçe protokol üyeleri, kamu kurum ve kuruluş müdürleri karşıladı. Ziyarete ayrıca, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler ve belediye meclis üyeleri katıldı.
VALİ KAYMAK'BİGİ VEDİLER
Karşılamanın ardından Vali Osman Kaymak, Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar ilçenin eğitim, sağlık, ekonomik, nüfus, ulaşım, asayiş ve diğer konular hakkında Vali Kaymak'a brifing vererek, ilçede yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi sundu.
Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Osman Kaymak, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar’ı makamında ziyaret etti. Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Alaçam ilçesinde belediye olarak yaptıkları yatırımlar ve çalışmalarla ilgili olarak bilgi verdi.
ŞEHİTİN EVİNİ ZİYARET ETTİ
Ayrıca Vali Osman Kaymak, Suriye'nin El Bab bölgesinde, hava saldırısı sonucu şehit olan Astsubay Çavuş Erdal Bolat'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Şehidin Alaçam ilçesi Kadıköy Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret eden Vali Kaymak, başsağlığı dileklerini iletti. Ziyarete, Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar da katıldı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net