VALİ KAYMAK, ŞEHİT METE YAHŞİ'NİN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Vali Osman Kaymak ve eşi Emine Kaymak, Hakkâri'de teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mete Yahşi'nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Vali Osman Kaymak ve eşi Emine Kaymak, Hakkâri’de teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mete Yahşi’nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Vali Osman Kaymak ve eşi Emine Kaymak, Hakkâri’de teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mete Yahşi’nin İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesinde bulunan evine gelerek, şehidimizin ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu.
Vali Osman Kaymak ve eşi Emine Kaymak, şehidimizin babası Orhan Yahşi, annesi Nazmiye Yahşi, dedesi Üzeyir Yahşi, babaannesi Feride Yahşi ve eşi Yasemin Yahşi ile görüşerek taziyelerini iletti. Vali Kaymak, şehit Piyade Uzman Çavuş Mete Yahşi’nin üç yaşındaki kızıyla yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi. Vali Osman Kaymak, şehidimizin ailesine her ne ihtiyacınız olursa yirmi dört saat sizlerin ihtiyaç ve sorunlarınızı gidermek görevlerimizin önceliği arasındadır diyerek taziye dileklerini yineledi.
Taziye ziyaretinde İl Müftüsü Veysel Çakı tarafından şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mete Yahşi’nin ruhuna Kur’an-ı Kerim okunarak dua edildi.
Taziye ziyaretine ayrıca, Vali Yardımcısı Recep Yüksel,  İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ünsal Ağaoğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı’da katıldı.
şokhaber.net