VALİ KAYMAK'TAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESEPSİYONU

Vali Osman Kaymak ve Eşi Emine Kaymak, Cumhuriyet Bayramı'nın 94'üncü Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Şehit Ömer Halis Demir Çok Amaçlı salonunda resepsiyonu verdi

Vali Osman Kaymak ve Eşi Emine Kaymak, Cumhuriyet Bayramı'nın 94'üncü Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Şehit Ömer Halis Demir Çok Amaçlı salonunda resepsiyonu verdi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 94'üncü yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Vali Osman Kaymak ve eşi Emine Kaymak, protokol üyeleri, askeri, idari ve mülki erkan ile çok sayıda davetlinin katıldığı bir resepsiyon verdi. Misafirleri salon girişinde karşılayan Sayın Valimiz ve Eşi, daha sonra masaları tek tek dolaşarak konuklarıyla sohbet edip, bayramlarını kutladı.
ÖZLEM YILDIZ VALİ KAYMAK'A ATATÜRK PORTRESİ'Nİ HEDİYE ETTİ
Resepsiyonda Canik Yeni mahalle muhtarı İdris Yıldız'ın Halk Eğitim Müdürlüğü'nde usta öğretici olarak görev yapan eşi Özlem Yıldız, Vali Osman Kaymak'a kendi yaptığı gümüş işlemeli Atatürk Portresi'ni hediye etti. Katılımın çok yoğun olduğu resepsiyon programında Devlet Klasik Türk Müziği Korosu tarafından da müzik dinletisi sunuldu.
Resepsiyona ayrıca; Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün ve Eşi, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Eşi, Adalet Komisyon Başkanı Kemal Alver ve Eşi, Samsun Eski Milletvekili Birnur Şahinoğlu ve Eşi, Vali Yardımcıları Hasan Öztürk, Recep Yüksel ve Eşi, Hakan Kubalı ve Eşi, Sezgin Üçüncü ve Eşi, ilçe kaymakamları, İlçe belediye başkanları, öğretim üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, şehit yakınları ve gaziler, sporcular, resmi kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, askeri, idari ve mülki erkân katıldı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net