Vali Öz'den Kurban Bayramı Mesajı

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Vali Öz’ün mesajında; “Birlik ve beraberliğimizin, kardeşlik ve yardımlaşmanın en üst seviyeye çıktığı, mübarek bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Bu özel ve anlamlı günde insanlar aynı düşünce ve değerlerde buluşmakta, dargınlıklar, kırgınlıklar unutulmakta, dostluk ve kardeşlik duyguları daha yoğun yaşanmakta, gelenek ve göreneklerimiz kuşaktan kuşağa aktarılmaktadır.
Unutulmamalıdır ki, güçlü bir toplumsal yapının oluşması, aklın ve bilimin yol göstericiliğinden ayrılmayan manevi değerlerine bağlı, güzel ahlaklı olmayı ve çalışmayı ilke edinen erdemli gençlik yetiştirilmesiyle mümkündür. Bu nedenle bayramları çocuklarımıza tüm gerekleri ile anlamına uygun olarak en güzel şekilde yaşatmalıyız.
Kurban Bayramında ilimizin genelinde tüm tedbirler alınmış olup, vatandaşlarımızın oluşabilecek olumsuzluklara karşı bayramın ruhuna uygun olarak sabırlı olmalarını, olumsuz bir durumla karşılaştıklarında ilgili kurumları haberdar etmelerini rica ediyorum.
Bu bayramın çevremizde yaşanan çatışmaların son bulmasına, huzur ve kardeşliğin yeniden tesis edilmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Huzur ve güvenliğimiz için canlarını feda etmiş şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık ve uzun ömürler dilerken tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramını kutluyorum” ifadelerine yer verdi.