VALİ ŞAHİN SAMSUN YURT SAVUNMA SANAYİ'SİNİ ZİYARET ETTİ

Vali İbrahim Şahin, Tekkeköy Kutlukent Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Samsun Yurt Savunma Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ni ziyaret etti

Vali İbrahim Şahin, Tekkeköy Kutlukent Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Samsun Yurt Savunma Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ni ziyaret etti.
Vali İbrahim Şahin, Samsun ili Tekkeköy ilçesi Kutlukent Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan 8.365 metrekare kapalı alandan oluşan, 200’ün üzerinde çalışanı ile 25 farklı ülkeye ihracat yapan, Samsun Yurt Savunma Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Samsun Yurt Savunma Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Fabrika Müdürü Haldun Yanık tarafından fabrikanın çalışmaları, üretimi ve ihracatı hakkında Vali İbrahim Şahin’e bilgi verildi.
Daha sonra Vali Şahin, Samsun Yurt Savunma Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından üretilen silah ile atış poligonunda deneme atışı yaptı.
Samsun Yurt Savunma Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ziyaretine ayrıca, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk da katıldı.
şokhaber.net