VALİ ŞAHİN YETİM ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Vali İbrahim Şahin Samsun İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Hüseyin Mutlu ve yönetim kurulu üyelerinin düzenlediği yetim çocuklarla buluşma etkinliği kapsamında çocuklarla bir araya geldi

Vali İbrahim Şahin Samsun İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Hüseyin Mutlu ve yönetim kurulu üyelerinin düzenlediği yetim çocuklarla buluşma etkinliği kapsamında çocuklarla bir araya geldi.
Ziyarette Samsun İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Hüseyin Mutlu yaptığı konuşmasında,” Sayın Valimizin daha önceki yıllardan bu yana bize olan desteği, size olan ilgisini çok yakından biliyoruz, bu husustan dolayı sizlerin huzurunda Sayın Valimiz İbrahim Şahin’e sizlerin adına çok teşekkür ederim” dedi.
BU ARKADAŞLAR SİZİ GÖZÜ GİBİ KOLLUYORLAR
Vali İbrahim Şahin yaptığı konuşmasında,” Öncelikle size destek veren, kucak açan annelik, babalık, ablalık, ağabeylik yapan etrafınızdaki bu güzel insanlara teşekkür ediyorum. Çok önemli bir misyon üstleniyorlar. Bu arkadaşlar sizi gözü gibi kolluyorlar, bizimle sürekli temas halinde oluyorlar. Biz de size destek olmaya çalışıyoruz. Ne kadar destek sağlarsak bizim işimiz o kadar kolaylaşır diye inanıyoruz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Vali İbrahim Şahin yetim çocuklara Samsunspor forması ve eşofman hediye etti. Daha sonra Vali Şahin  önünde toplu halde fotoğraf çektirilmesinin ardından yetim çocuklar Samsunspor -Manisaspor maçını izlemek için 19 Mayıs Stadyumu'na gitti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net