VALİ ŞAHİN O FİRMALARI KUTLADI...

Vali İbrahim Şahin, 05

Vali İbrahim Şahin, 05.06.2017 tarihinde İstanbul Sanayi Odası tarafından yapılan araştırma sonucunda, 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' arasına giren Samsun firmalarını kutladı.
Vali Şahin; Ülkemizin ve Samsunumuzun gururu olan Yeşilyurt Demir Çelik Endüstrisi ve Liman İşletmeleri Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt, Özyılmaz Fındık Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Yılmaz, Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy, Borsan Kablo Elektrik Aydınlatma Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez ve Karaçuha Tarım Ürünleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karaçuha’ya yazılı bir tebrik mesajı gönderdi.
Vali İbrahim Şahin tebrik mesajında, “Ülkemizin ve Samsunumuzun gururu olan Samsun firmalarının İSO tarafından yapılan araştırmada Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasına girmiş olmasını memnuniyetle öğrendim. Tebrik eder, Sizi ve şahsınızda tüm emeği geçenleri yürekten kutlar, başarılarınızın devamını dilerim” dedi.
şokhaber.net