VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım İlçesi 100

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım İlçesi 100. Yıl Bulvarı ve Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan işyerlerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, teşekkür ziyaretlerine İlkadım İlçesi 100. Yıl Bulvarı ve Cumhuriyet Caddesi üzerinde devam etti. Burada işyeri sahipleri ile bir araya gelen Milletvekili Köktaş, vatandaşların talep, sorun ve görüşlerini dinledi.

AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Açan ve İlkadım İlçe Teşkilat üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Köktaş, ülke gündemi ve yaşanan süreç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili Köktaş, "Milletimizin 7 Haziran da AK Parti'ye vermiş olduğu ödevi yerine getirmek için tüm çabamızla gayret gösteriyoruz. AK Parti olarak seçim akşamından itibaren nasıl bir politika izlediğimizi sizlerde yakından takip ediyorsunuz. AK Parti’nin bir amacı ve ilkesi var. Amacı da, ilkesi de bu ülkeyi hükümetsiz bırakmamaktır. Kaos ya da kriz çıkarmak isteyenlere fırsat vermemektir. Bunun için yapıcı ve sorumluluğumuzun bilincinde siyasetimizi sürdürüyoruz. Şuan da Türkiye de bir hükümet boşluğu yoktur. İcraatlar devam ediyor. Hükümetimiz çözüm üretmeye, hizmet etmeye devam ediyor" dedi.

Türkiye'nin kaderiyle bölgedeki bütün mazlumların kaderi ile bağlantılı olduğunu ifade eden Milletvekili Köktaş, "Türkiye'nin istikrarsızlaştırılması bölgenin, mazlum coğrafyasının istikrarsızlaştırılması demektir. Türkiye'nin istikrarsızlaştırılması için çalışanlar şunu iyi bilmelidir ki AK Parti'ye ve bu Türkiye sevdasına gönül veren insanlar Türkiye için var gücüyle çalışmaya devam edecektir" diye konuştu.