VELİLER ARASI ŞİİR YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Samsun'un Canik ilçesindeki Hasköy Cumhuriyet İlkokulu çok amaçlı konferans salonunda veliler aşırasında şiir dinletisi yarışması yapıldı

Samsun’un Canik ilçesindeki Hasköy Cumhuriyet İlkokulu çok amaçlı konferans salonunda veliler aşırasında şiir dinletisi yarışması yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Uzunlar, ”Veliler arasında yapılan şiir yarışması sonucunda güzel birlikteliğin ortaya çıktığını görüyorum” dedi.
Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Canik Kadın Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Filiz Yavuz, Vezirköprü Doğru Cevap Özel Eğitim Kursu Kurucu Müdürü Emine Öngör, Okul idaresi, öğretmenleri ve çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlikte 15 yarışmacı birbirinden güzel etkinlikleri ile yarıştılar. Ayrıca Okul Müdürü Ümmet Öngör, İngilizce Öğretmeni Mukadder Karaca, Rehberlik Öğretmeni Ümit Yaşar Aydın ve Sınıf Öğretmeni Fatih Gür programa şiirleri ile renk kattı.
HEPSİ DE KALİTELİ VE GÜZEL PROGRAMLARDI
Şiir yarışmasında birinci olan Turgay Yürümez’e ödülünü veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar “Hasköy Cumhuriyet İlk ve Ortaokulunda birçok programa katıldım. Hepsi de kaliteli ve güzel programlardı. Bugün burada haftaya şiirle harika bir başlangıç yaptık. Programda emeği geçen herkesi başta okulumuz idarecileri ve öğretmenlerini kutluyorum. Ayrıca bugün burada çok güzel bir şekilde kalbimize işleyerek şiirlerini sunan velilerimizde kutluyorum” diye konuştu.
VELİLERİMİZİN ADINA GÜZEL BİR YARIŞMA OLDU
Ödül töreninde konuşma yapan Okul Müdürü Ümmet Öngör, “Sahnede bırakın şiir okumayı konuşmak bile zorken yoğun katılım sağlayan tüm velilerimize ve ayrıca bugün bizi yalnız bırakmayan her zaman yanımızda olduğunu hissettiren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Uzunlara ve harika program için emeği geçenlere tüm kalbimle teşekkür ediyorum“ dedi.
POĞRAMIN SONUDA ÖDÜLLERİ VERİDİ
Şiirleri ile yarışmaya katılan ve ilk beşe girenler arasında, Sakarya” şiiriyle Turgay Yürümez, “Yapmayaydın İyiydi” şiiriyle, Yıldız Türk, “Basralı Ömer’den Mektup” şiiriyle Ayten Falcıoğlu, “Basralı Ömer’den Mektup” şiiriyle Ayten Falcıoğlu ve “İstanbul’u Dinliyorum” şiiriyle Beyhan Durgun isimli veli oldu. Ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Okul Müdürü Ümmet Öngör, öğretmenler ve katılımcılar tarafından verildi. “Şiir Dinletisi yarışması fotoğraf çekimi ile sonlandırıldı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net