VELİLERİMİZİN DEŞTEĞİYLE KULÜBÜMÜZ AYAKTA DURUYOR

Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğünün her yıl açmış olduğu voleybol spor okullarının koordinatörü ilçe Müdürü Osman Abanoz Antrenör Ömer Aşıkoğlu eşliğinde yetenekli sporcular taranmış ol

Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğünün her yıl açmış olduğu voleybol spor okullarının koordinatörü ilçe Müdürü Osman Abanoz Antrenör Ömer Aşıkoğlu eşliğinde yetenekli sporcular taranmış olup sporcu velilerinin kurmuş oldukları Samsun 15 Temmuz Gençlik ve Spor kulübü adı altında yarışmalara katıldı.
HİÇBİR GELİRİMİZ OLMADAN KULÜBÜMÜZÜ VELİLERİMİZ YÖNETMEKTEDİR
Samsun 15 Temmuz Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Turan Özcan,” Kulübümüzü 1 yıl öne kurduk kısa sürede 140 adet sporcu bünyemizde çalışmaktadır. Sporcular 2011 ile 1999 doğum tarihleri aralığındadır. Çalışmalarımızı Canik Atatürk spor salonunda haftanın 4 günü yapmaktayız. Hiçbir gelirimiz olmadan kulübümüzü velilerimiz yönetmektedir. Malzeme eksikliğimize rağmen bu sezon salonda bayanlarda genç yıldız ve küçük takım olarak mücadele ettik. Plaj voleybolunda da hem bayanlarda hem de erkeklerde ikişer takımla katıldık. Plaj voleybolunda Türkiye’de 9 ilde ve Karadeniz bölgesi olarak da Samsunda yapılan kulüplerarası  10 takımlı 1’inci etap grup müsabakalarında 2. ve 3. Sırayı almıştır” dedi.
SAMSUNUMUZUN TÜM ÖZEL KURULUŞLARINA SESLENİYORUZ
Kulübümüz kurulalı kısa bir zaman olmasına rağmen salon ve plaj voleybolunda aldığı başarılarla camiada yerini almaya başladığını vurgulayan Başkan Özcan, ”Kulübümüzün tek sıkıntısı su ana kadar maddi anlamda hiçbir devlet ve özel kuruluştan maalesef herhangi bir yardım almamıştır. Yönetim kurulumuz kendi sahsı imkânlarıyla bu güne kadar kulübü idare etmeye caliptik ve hala mücadelemiz sürüyor en büyük ihtiyacımız sponsor desteği Samsunumuzun tüm özel kuruluşlarına sesleniyoruz  Samsun 15 Temmuz Gençlik ve Spor kulübüne desteklerinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.
İLERİKİ YILLARDA ÇOK DAHA BAŞARILI OLACAKLARINI GÖSTERMİŞLERDİR
Kızlarda elde ettikleri bu başarıyla Sinop ilinde 30 Haziran 2 Temmuz tarihlerinde yapılan final etabına katılmaya hak kazandıklarının altını çizen Başkan Özcan,” Sinop’ta yaptıkları müsabakalarda herkesin beğenini kazanan kızlarımız tecrübe kazanarak İleriki yıllarda çok daha başarılı olacaklarını göstermişlerdir. 18-30 Temmuz 2017 tarihlerde ilimizde yapılacak olan ve başarıyla Ülkemizi temsil edecek olan kadınlar  işitme engelli voleybol takımımız Samsun 15 Temmuz Gençlik ve Spor Kulübü olarak Canik Atatürk spor salonunda antrenmanlarını sürdüren Milli takımımıza tam desteğini vermektedir” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net