VEZİRKÖPRÜ'DEKİ OLİMPİYAT SONA ERDİ!

Vezirköprü Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçedeki Rehabilitasyon Merkezlerinin ortaklaşa düzenlediği futbol turnuvası final müsabakaları ile so

Vezirköprü Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçedeki Rehabilitasyon Merkezlerinin ortaklaşa düzenlediği futbol turnuvası final müsabakaları ile sona erdi.
MÜSABAKALAR CENTİLMENCE GEÇTİ
Mayıs ayından itibaren üç aydır devam eden "Biz de Olimpiyattayız" projesi kapsamında düzenlenen futbol turnuvası sonucunda 1. Vezirköprü Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi 2.Özlem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi 3. Akça Ana Kucağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi 3. Uyar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi oldu.
SOSYAL AKTİVİTELERİ GELİŞECEKTİR
Rehabilitasyon merkezlerine yönelik bu tür sporsal faaliyetler çocuklarımızın sosyal, bedensel, gelişimlerine olumlu katkıda bulunacaktır.  Toplumun çocuklarımıza olan ilgileri ve farkındalığı olumlu yönde artarken iyileştirme merkezi müdür, personel ve öğrencileri memnuniyetlerini dile getirerek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
Köksal ÖNER
şokhaber.net