YAĞCIOĞLU'NDAN SÜSLÜYE ZİYARET

İYİ Parti Samsun Milletvekili aday adayı Sayın Süleyman Yağcıoğlu, aday adaylık tanıtım toplantısı için geldiği Samsun'da ziyaretlerine devam ediyor vatandaşın yoğun ilgisi ve samimi olarak kendisi

İYİ Parti Samsun Milletvekili aday adayı Sayın Süleyman Yağcıoğlu, aday adaylık tanıtım toplantısı için geldiği Samsun’da ziyaretlerine devam ediyor vatandaşın yoğun ilgisi ve samimi olarak kendisini kucaklamasından  son derece memnun olan Sayın Yağcıoğlu, Biz Samsunun Evladıyız iç içeyiz gönül gönülleyiz dedi.
Sayın Yağcıoğlu, Samsun İYİ Parti il Başkanı Ömer Süslü’yü ziyaretinde Türkiye genelinde olduğu gibi Samsun’da da İYİ Parti kucaklayıcı sevecen birleştirici konumda etkin bir rol almıştır. Türkiye’mizin birlik ve beraberliğini  bozmak isteyenlere içeride ve dışarıda asla müsaade etmeyeceğiz dedi.
Sayın Yağcıoğlu, ziyarette tecrübelerini birikimlerini ayırım yapmadan her kesi kucaklayıcı ve sevecen onurlu şahsiyeti ile Samsun’a hizmet etmek istediğini söyledi.
İYİ Parti il Başkanı Ömer Süslü, kendisine yapılan ziyaretten mutlu olduğunu ve bütün aday adaylarımıza başarılar dileyerek sözünü tamamladı.