YALAKALIK VE YANDAŞLIKLA MÜCADELE EDECEĞİZ!

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, Bafra'da Gençlik Caddesi esnaflarını ziyaret ederek 24 Haziran seçimleri için destek istedi

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, Bafra’da Gençlik Caddesi esnaflarını ziyaret ederek 24 Haziran seçimleri için destek istedi.
Bafra’da Gençlik Caddesi esnaflarınız ziyaret ederek destek isteyen Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, emanete ihanet etmeyeceklerini ve tüm vatandaşlara eşit mesafede duracaklarını söyledi.
YETİM MALINA SAHİP ÇIKAR GİBİ SAHİP ÇIKACAĞIZ
Kamu malını ne yiyeceğiz ne de yedireceğiz diyen Mustafa Öcal, “Saadet iktidarında bize emanet edilen kamu mallarına ve imkânlarına, yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. Bunları ne yiyeceğiz ne de yedireceğiz. Milletimizin kutsal emanetlerine ihanet etmeyeceğiz. Daha önce de ifade etmiştik 5 Y’ye geçit vermeyeceğiz. Yolsuzlukla, yasaklarla,  yalanla, yalakalıkla, yandaşlıkla mücadele edeceğiz” dedi.
TÜM VATANDAŞLARIMIZA EŞİT MESAFEDE DURACAĞIZ
Hizmette ayrımcılık yapılmayacağını vurgulayan Öcal, “Mahallelere, belediyelere, üniversitelere, bölgelere hizmet götürürken ayrımcılık yapmayacağız. Hiç kimseyi siyasi görüşünden dolayı hizmetten mahrum bırakmayacak ve hiç kimseye ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapmayacağız. Eşimize, dostumuza kamu ihalelerini dağıtmayacak, ulufe verir gibi devletten makam ve mevki tahsis etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.