YARI FİNALİSTLER BELİ OLDU...

Çarşamba Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü Atatürk kupası futbol turnuvası çeyrek final müsabakaları tamamlandı

Çarşamba Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü Atatürk kupası futbol turnuvası çeyrek final müsabakaları tamamlandı.
YARI FINAL MÜSABAKALARI CUMA GÜNÜ
Müsabakalardan alınan sonuçlar Anadolu Gençlik Vakfı 2 Alibeyli 0, Özkar Sürücü Kursu 3 Gazeteciler Cemiyeti 2, sonuçlandı. Bu sonuçlara göre yarı finale kalan  takımlar Anadolu Gençlik Vakfı - Özkar Sürücü Kursu oldular çeyrek final müsabakaları sonunda eşleşen takımlar final müsabakaları için cuma günü saat.18.00'de İlkumut - Anadolu Gençlik Vakfı saat.19.00'da  Özkar Sürücü Kursu - Devlet hastanesi takımları karşılaşacak.

[gallery ids="50288,50287,50286,50285"]
4TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM
Tüm sporseverleri müsabakaları izlemek için ada park suni çim sahasına davet eden Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü İlkay Aydın,"İlçe müdürlüğü olarak çeyrek final müsabakalarında fair-play çerçevesinde centilmence dostluk içinde mücadele eden tüm takımlara teşekkür ederiz 13.05.2016 Cuma günü yapılacak olan yarı final müsabakalarda takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net