YAŞADIĞIMIZ KENT İÇİN AYNI GAYE ÜZERİNE BULUŞALIM

Samsun'da faaliyet gösteren Asarcık, Lâdik, Kavak ve Vezirköprü ilçelerinin dernekleri "İç Bölge İlçe Dernekler Platformu" çatısı altında düzenlendiği programda Dernek Başkanları, Başkan Demirtaş'a de

Samsun'da faaliyet gösteren Asarcık, Lâdik, Kavak ve Vezirköprü ilçelerinin dernekleri "İç Bölge İlçe Dernekler Platformu" çatısı altında düzenlendiği programda Dernek Başkanları, Başkan Demirtaş’a destek vereceklerini dile getirdiler.

Bölge halkının dayanışmasını, ekonomik, kültürel ve sosyal olarak gelişmesini daha üst seviyeye taşımak amacıyla, faaliyetlerini sürdüren İç Bölge İlçe Dernekler Platformu birliği düzenlediği birlik ve beraberlik toplantısında bir araya geldi. Programa İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, dernek başkanları ve aileleri katıldı.

Belediye hizmetleri ve yeni dönemde yapacağı projelerden bahseden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsunluluk ruhunu canlandırmak, Samsun dernekleri arasında tanışma, kaynaşma ve yardımlaşmayı sağlamak ve Samsun'un sorunlarının çözümü için çalışmalar yürüten Bayburt, Artvin, Gümüşhane, Trabzon, Ordu, Çarşamba şehrimize katkı veren tüm derneklerimizi önemsiyoruz. Çünkü bizim ortak paydamız Samsun'dur. Samsun'da hemşehrilik hukukun oluşması için çalışmalar yapmak, insanlarımız arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak, Samsunumuzu ilgilendiren konularda görüş alışverişi yaparak ortak akıl ile şehre, proje ve teklifler üreten derneklerimizle yapmamız gereken yaşadığımız kent için aynı gaye üzerinde hizmet üretmektir “dedi.

DEMİRTAŞ İSTİKLAL MARŞINI DERNEK BAŞKANLARINA HEDİYE ETTİ.

Programda Hasan Anayol tiyatroya uyarlanan eseri ‘Çanakkale’den dönmeyi düşünmediler’ adlı kitabı Başkan Demirtaş’a hediye etti. Aldığı eser karşısında duygulanan Başkan Demirtaş, “Bir destanın yazıldığı ve atalarımızın kanları ile sulanan Çanakkale gezileri ile tüm mahallelerimize milli duyguları yaşattık. Önümüzdeki dönem bu gezileri daha kapsamlı organize ederek devam ettirmeyi düşünüyoruz. “dedi. Başkan Demirtaş, programı düzenleyen İç Bölge İlçe Dernekler Platformuna bağlı dernek başkanlarına İstiklal Marşını yazılı olduğu katlanır posteri hediye etti.