YAŞLILAR MİLLETİN ONURUDUR...

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Yaşlılarımız milletimizin onurudur

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Yaşlılarımız milletimizin onurudur. Geçmiş ile gelecek arasında köprü olan yaşlılarımız bizler için birer tecrübe abidesidir" dedi

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Yaşlılar Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Genç mesajında, "Yaşlılarımız, hayatımıza değer katan, örfümüzü, adetimizi, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Geçmiş ile gelecek arasında köprü kuran yaşlılarımıza sahip çıkmak insanlık ve yurttaşlık görevimizdir" dedi.

'YAŞLILARA HİZMET GÖREVİMİZ'

Canik Belediyesi olarak yaşlılara önem verdiklerini ifade eden Genç, "Canik Belediyesi Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü içerisinde yer alan İkinci Bahar Yaşam Merkezimizi yaşlılarımız için yaptık. Yaşlılarımıza hizmet etmek bizlerin görevi. Bir ömrün büyük bir kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş yaşlılarımızın mutlu olmaları bizler için çok önemli" diye konuştu.

'YAŞLILAR MİLLETİN ONURUDUR'

Başkan Osman Genç, şunları söyledi: "Yaşlılarımız milletimizin onurudur. Onlara sahip çıkmak ve onlarla ilgilenmek tüm toplum bireylerinin vatandaşlık görevidir. Yaşlılarına sahip çıkan toplumlar, medeniyeti yakalamış toplumlardır. Ömrünün büyük bir kısmında topluma ve ülkesine hizmet vermiş olan büyüklerimizi, yaşlandıkları dönemde memnun etmek gurur vericidir. Tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, nice sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyorum" dedi.