Yavuz ve Gündal vatandaşa elleri ile pilav dağıttı.

Polis teşkilatının 169




Polis teşkilatının 169. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Samsun Emniyet Müdürlüğü ile 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu meslek şehitlerini anma için Samsun Büyük Camiinde mevlid okutuldu. 


Emniyet teşkilatının kuruluş yıldönümü nedeniyle Samsun Emniyet Müdürlüğü ve 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu beraber bir dizi etkinlikler düzenledi. Bu etkinlikler kapsamında Samsun Büyük Camiinde şehitler için mevlid okutuldu.


Öğle namazı öncesi okutulan mevlitte vatandaşların ilgisi yoğundu.  Okunan Mevlidi dinlemeye gelen vatandaşlar camiye sığmayınca cami avlusunu doldurarak dinlediler.   Kılınan öğle namazı sonrası camii avlusunda Emniyet teşkilatı vatandaşlara etli pilav ve ayran ikram edildi.


Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mehmet Gündal elleri ile vatandaşlara etli pilav ikram ettiler. İkram edilen pilavdan yiyebilmek için vatandaşlar uzun kuyruk oluşturdular.


Vatandaşlara ikramdan sonra Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mehmet Gündal ile beraber Müdür yardımcılarına ve şube müdürlerine de pilav ikram ederek beraber yediler.


Namaz sonrası dağıtılan etli pilav ve ayran için vatandaşlar Polis teşkilatının bu uygulamasını beğendiklerini dile getirerek, Şehitlerimize Allahtan rahmet dileriz dediler.